Wat Elke Man Moet Weten over het Verhogen van Testosteron op een Natuurlijke wijze. Dit artikel zal zich richten op de No-Nonsense Muscle Building manier die de mensen kunnen verhogen testosteron van nature via hun dieet en kleine veranderingen in levensstijl en of de oefening kan echt stimuleren testosteron. Mannen zijn gericht op het vergroten van hun testosteron niveaus te verhogen spiermassa, lichaamsvet te verminderen, toename van de botdichtheid, en bevordering van libido, die de grote lichamelijke en psychologische voordelen. Afnemende testosteron niveaus zijn eigenlijk geassocieerd met een slinkende van de hierboven genoemde kenmerken. Hoewel er producten verkrijgbaar om testosteron niveaus te verhogen, zoals HGH (human growth hormone), de risico ‘ s zeker opwegen tegen de baten, vooral omdat testosteron veilig kan worden versterkt door het volgen van een paar eenvoudige tips.

De oefeningen te Verhogen Testosteron van Nature:

samengestelde oefening

Wanneer u uit te werken aan de verhoging van testosteron, natuurlijk het gebruik van samengestelde oefeningen. Om het meeste profijt van je inspanningen, moet u gebruik maken van de vele spiervezels die kan gedaan worden door gebruik te maken van meer dan één gewricht en meer dan één spiergroep. Voorbeelden zijn bench press, dead lift, achterste rij, shoulder press, close-grip bench press en squats. Bij het bepalen of om te gaan voor een hoge herhalingen en het lage gewicht, of vice versa, kiezen voor zwaardere gewichten. Dit zal niet zo veel spier-uithoudingsvermogen als lichte gewichten maar zal toenemen testosteron sneller. Hoewel u het optillen genoeg om te beperken uw herhalingen op te ongeveer vier tot zes per set, zorg ervoor dat je nog steeds niet genoeg sets. Enkele set van oefeningen kan leiden tot marginale sterkte winsten, maar dat is niet efficiënt boost testosteron niveaus en het verhogen van testosteron op een natuurlijke wijze. Drie tot vier sets is een goed nummer te streven.

Zelfs al heb je misschien het gevoel dat het werk niet elke dag als deze zal niet toestaan dat je spieren de juiste hoeveelheid tijd om te genezen en te herbouwen. Het kan ook gevaar op voor je testosteron release. Een goede vuistregel is om te wachten ten minste twee dagen voordat u werkzaamheden aan de dezelfde groep van de spieren weer. Tot slot, cardiovasculaire oefening kan worden gebruikt voor het verlagen van uw gewicht en het verhogen van testosteron op een natuurlijke wijze. Overgewicht gaat vaak gepaard met een hoger oestrogeengehalte, dat is de vrouwelijke dominante hormoon dat zal remmen de release van testosteron. Hardlopen, fietsen, zwemmen, traptreden, en het roeien zijn goede oefeningen om te verbranden veel calorieën. U moet wel zorgen voor ongeveer 45 tot 60 minuten per cardiovasculaire training, drie keer per week.

Voeding en Voedingsmiddelen te Verhogen Testosteron van Nature:

Voeding en Levensmiddelen

We weten allemaal dat het eten van een uitgebalanceerd dieet van de kwaliteit van eiwitten, volkorenproducten en veel groente en fruit in staat zal stellen de algehele goede gezondheid, maar een aantal specifieke onderdelen van dit meest gunstige voeding ook bijdragen aan de groei van spieren en het verhogen van testosteron op een natuurlijke wijze.

Vitaminen en mineralen, of verworven via supplementen of uw dagelijkse voeding, spelen een grote rol in het verhogen van testosteron. Zink is een mineraal dat helpt bij de natuurlijke productie van testosteron. Hoge niveaus van zink kan worden gevonden in oesters, rood vlees, kip, kalkoen en ander gevogelte. Ook bonen en zuivelproducten bevatten zink. De hypofyse en de testikels produceren een aminozuur genaamd D-Aspartaten, stimuleert de productie van hormonen te verhogen testosteron van nature. Het verhoogt ook de productie van zaadcellen en het Journal of Reproductive Biology and Endocrinology gemeld dat mannen die 3 gram D-Aspartaat elke ochtend hun testosteron verhoogd met 40%. De vitamines A, B, & E zijn essentieel in de productie van testosteron en niet steeds voldoende van deze vitaminen uiteindelijk zal leiden tot lagere niveaus van testosteron.

Echter, als uw dagelijkse dieet, is rijk aan fruit en groenten, mager vlees en noten dan moet je niet zorgen hoeft te maken over de aan te vullen met een extra A, B, En E-vitaminen verhogen testosteron van nature. Wilt u misschien om te beginnen met het 1000-tot-1500mg Vitamine C per day omdat het is aangetoond dat een lagere cortisol niveaus. Dit maakt je lichaam meer Testosteron, en vergelijkbaar met Zink, vitamine C vermindert de armostase enzym dat zet je Testosteron in Oestrogeen.

Verschillende voedingsmiddelen, die een deel van uw normale dieet, zal natuurlijk helpen bij het stimuleren van het testosteron niveau. Uien en knoflook bevat allicine bevat, die ook bijdraagt aan de verhoging van testosteron op een natuurlijke wijze. Het wordt algemeen aangenomen dat Allicin niet goed converteren in supplementen, die gaat gewoon om aan te tonen dat real food is een beter idee dan iets in pil-vorm. Kool en andere kruisbloemige groenten (broccoli, bok choi, spruitjes, bloemkool, boerenkool, boerenkool, radijs, koolrabi, en rutabagas), zijn niet alleen gezocht voor een anti-kanker en andere gezonde eigenschappen, maar hebben onlangs onthuld als testosteron booster.

Kool bevat ongeveer zes keer de zink-inhoud per verbruikte calorieën in vergelijking met een schacht van rundvlees en kan drastisch helpen bij het verhogen van testosteron op een natuurlijke wijze. Als voor alcohol, zelfs als u verbruikt slechts 2 drankjes per dag, alcohol maakt het nog steeds moeilijk voor je lever de afbraak van oestrogeen. Dit resulteert in je lichaam met meer oestrogeen en minder testosteron, waardoor je je meer vrouw-achtige, dat is natuurlijk het tegenovergestelde van het gewenste effect gaan we voor. Alcohol vermindert ook de niveaus van zink in je lichaam, en evenzo, grapefruits ook kan het moeilijk maken voor je lever de afbraak van oestrogeen.

Algemene Veranderingen in Levensstijl te Verhogen Testosteron van Nature:

Zoals reeds vermeld, oefening is een geweldige manier om te verhogen testosteron van nature, maar het gewichtsverlies mag alleen komen op een tarief van ongeveer een pond per week. Verder benadrukken de punt van niet te overdrijven uw workout routine, zorg ervoor dat de rest harder dan je trein. Overtraining kan veroorzaken, waardoor uw testosteron niveaus te duiken maar liefst 40 procent. De symptomen van overtraining, prikkelbaarheid, slapeloosheid, spier krimp, zijn moeilijk te missen. Probeer niet te verhongeren jezelf om gewicht te verminderen, omdat het snijden van uw calorie-inname van meer dan 15 procent zorgt ervoor dat je hersenen af te sluiten testosteron productie te wachten op de hongersnood. Dit maakt het erg moeilijk om te vergroten natuurlijk testosteron. http://lichaamconditioneren.info/

Verrassend, ‘ s morgens seks is gevonden door duitse wetenschappers bij het reguleren van uw vroege ochtend testosteron schommeling en het branden van een paar calorieën in het proces. Middernacht snacks kan nuttig zijn, als je het eten van de juiste dingen. Noten, of voedingsmiddelen met onverzadigde vetten, zijn bekend om te verhogen testosteron van nature. Vergeet niet, hoe moeilijk het ook kan zijn, je jezelf beperken tot drie alcoholische dranken per nacht. Binge drinken doodt testosteron niveaus en de invloed van alcohol op het endocriene systeem en zorgt ervoor dat de testikels te stoppen met de productie van het hormoon. Ten slotte, slaap, slaap, slaap. Het is dat belangrijk. Steeds minder dan zeven tot acht uur per nacht echt kunnen knoeien met uw circadiaanse ritme. Dit is de reden waarom je testosteron niveau hoger zijn in de ochtend na een goede nachtrust.

Nu Weet Je Hoe het Verhogen van Testosteron op een Natuurlijke wijze. Dus doe het!