Veel gewichtsverlies industrie moguls zou u geloven dat het verliezen van gewicht is een bijna onmogelijke taak (tenzij, natuurlijk, u kopen van hun product!). Maar het verlies van het gewicht hoeft niet ingewikkeld te zijn. Hier zijn drie eenvoudige tips om te onthouden bij het nastreven van een slanker.

1) Focus op een gezond standpunt is voor een gezond lichaam.

Vind je jezelf het verlangen om te kijken als het supermodel op de televisie? Doe je rustig jaloers op je beste vriend slanke taille? Bent u streven naar verliest 9 kilo vet in slechts een week, omdat de dame op de infomercial deed? Als dat zo is, moet u onmiddellijk stoppen. Het vergelijken van jezelf aan anderen is een sure-fire manier om u voor teleurstelling. Overweeg een aantal belangrijke punten:

Als je jezelf die je er zo goed als iemand anders, te analyseren waarom kijken ze zoals ze doen. Hebben ze gezegend met goede genen? Doen ze leiden van een gezonde, actieve levensstijl? Doen ze goed eten? Zijn ze benadelen hun lichaam om te kijken op die manier?
Leer te houden van de vorm van het lichaam van uw genen gegeven hebben. Hoewel we niet kunnen zien er allemaal als Amazon godinnen, we kunnen er gezond en sexy als we in de inspanning. In plaats van te kijken wat andere mensen eruit, focus op het mentale beeld van een “gezond”.
Veel gewichtsverlies programma ‘ s promoten van ongezonde praktijken om te komen tot een lagere schaal te lezen in een korte periode van tijd. Dergelijke programma ‘ s kunnen leiden tot ondervoeding, toekomstige gewichtstoename en eetstoornissen. Wilt u echt voor het maken van deze problemen voor jezelf? Zou je niet liever een gezonder, slanker “u” voor het LEVEN?

2) Eet gezond en matig.

gezond eten en bewegen

Het is geen geheim dat om gewicht te verliezen, moet je gezond eten. Verkennen alle opties voedsel kunnen bieden. U kunt eten met lekkere, gezonde maaltijden op een budget – je hoeft alleen maar om de tijd te nemen om te leren hoe. Veel mensen hebben het gevoel dat in het opgeven van junk food, je geeft alles dat goed smaakt. Dit is gewoon niet het geval! En het beste is, als u zich aan uw nieuwe, gezonde manier van eten, u zult zelfs niet verlangen naar die oude junkfood meer. Wat meer is, kan je eigenlijk vindt eten het eten misselijk. Is het niet bemoedigend dat je niet altijd een oorlog tegen de verleiding te weerstaan?

Er is nog een belangrijk punt om te overwegen wanneer het gaat om het voedsel dat je eet. Ook gezonde voeding kan ertoe leiden dat u om gewicht te krijgen als je te veel te eten. Voedsel bevat energie, en de energie die niet wordt gebruikt door het lichaam wordt omgezet in vet. Het lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid energie elke dag alleen maar om te kunnen functioneren. Het moet extra energie om fysieke activiteit (dweilen van de vloeren? U brandt, energie). Als u ervoor te zorgen dat de hoeveelheid energie die u verbruikt minder dan de energie die je lichaam verbrandt op een dagelijkse basis, zal uw lichaam beginnen met het verbranden van vet en u zult gewicht verliezen.

Dat betekent dus honger jezelf het antwoord? Zeker niet! Terwijl u vet te verbranden, in eerste instantie, honger zelf voor zelfs een korte periode van tijd zal leiden tot ondervoeding. Je lichaam kan zelfs beginnen met het consumeren van de spier om energie te halen. De andere mogelijke bijwerkingen zijn te talrijk om te noemen in dit artikel, maar het eindresultaat kan een ziekenhuisopname of zelfs overlijden.

Focus op het eten van gezond voedsel in matige hoeveelheden, en u zult gewicht verliezen.

3) Oefening is niet kwaad!

Zoals we al zeiden, het verbranden meer energie dan u verbruikt zal leiden tot het verlies van het gewicht. De oefening zal helpen bij het bereiken van een paar dingen:

De oefening zal helpen bij het verbranden van extra energie, helpt om te voorkomen dat verdere gewichtstoename en te helpen met het grotere gewicht verlies resultaten.
Uw lichaam zal blijven branden extra energie, zelfs na een oefening sessie – zelfs als u gaat zitten!
Oefening zal u helpen om te kijken en voel me geweldig. Om dat stevig, strak uiterlijk, vet verlies alleen is niet genoeg – je moet oefenen. Maar dat is niet erg, omdat de oefening voel je je geweldig. Tijdens de training die het lichaam releases “feel-good hormonen” dat zal het vergroten van uw stemming.
Houd deze tips in gedachten te houden wanneer u op uw gewichtsverlies reis. “Quick fixes” gewicht problemen zullen alleen u teleurgesteld op de lange termijn. Het leiden van een gezonde, actieve levensstijl en het eten van de juiste hoeveelheden van lekker, gezond eten verhoogt de kwaliteit van uw leven vertienvoudigd. Het beste van alles, zult u zien er fantastisch uit!